• 30 Abr, 2024
Preinscripcions i matriculacions a la Llar d'Infants

Cada any es dóna a conèixer el calendari de preinscripció i matrícula de la Llar d’Infants Municipal, el qual pot coincidir o no, amb el calendari establert pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb caràcter general per als centres de primer cicle d’educació infantil.

Abans d...

Llegir més...
  • 28 Abr, 2024
​Riudellots de la Selva ret homenatge al naturalista i ornitòleg Lluís Motjé

Tot i la pluja que ha obligat a suspendre els tallers i la descoberta de la placa a la Via Vierda l’Associació de veïns del Nucli Antic i l’Ajuntament de Riudellots de la Selva han fet un merescut homenatge al naturalista i ornitòleg Lluís Motjé en &ldquo...

Llegir més...
  • 24 Abr, 2024
Subvenció en espècie de de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció en espècie a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, que ha consistit en 16 ordinadors portàtils i 16 pantalles. 

Aquesta subvenció està finançada pel Pla de Recuperació, Transforma...

Llegir més...
  • 24 Abr, 2024
Concert a Tempo d'Umore per als infants de Riudellots i els usuaris del centre de dia el Lliri Blau

Els alumnes de la Llar Municipal de Riudellots i de l'Escola de Riudellots, i  els alumnes de l'Escola de Campllong i els usuaris del centre de dia el Lliri Blau han gaudit de  l'espectacle Concerto Tempo d'Umore de l'Orquestra Cambra de l'Empordà, que ha rea...

Llegir més...
  • 15 Abr, 2024
Exposició del mes d’abril de 2024 “Tot el que pot ser imaginat és real. Pablo Picasso”, del grup Artsparties

Aquest mes d’abril, a la sala d’exposicions municipal de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, s’exposa la mostra col·lectiva “Tot el que pot ser imaginat és real. Pablo Picasso”, del grup Artsparties.

El divendres 5 d’abril es va celebrar...

Llegir més...
  • 15 Abr, 2024
Espectacles d’arts escèniques per als alumnes de primària de Riudellots

Els alumnes de primària de Riudellots van poder assistir a diversos espectacles d’arts escèniques i música. El projecte, que s'impulsa des de l'Ajuntament de Riudellots i es duu a terme en coordinació amb l'Escola de Riudellots, permet que la programaci&...

Llegir més...
  • 13 Abr, 2024
Riudellots de la Selva aposta per millorar la competitivitat del polígon industrial amb la certificació "Polígon Empresarial de Qualitat – Polígon Q"

Actualment s’ha iniciat l’estudi previ per iniciar  l’auditoria a càrrec d’AENOR 

La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament una subvenció per tramitar la certificació 

Un dels objectius de l’Àrea...

Llegir més...
  • 11 Abr, 2024
Convocatòria extraordinària del Ple

Convocatòria extraordinària del Ple de l'Ajuntament pel dimarts, 16 d'abril, a les 20.00h, a la Sala de Plens. El Ple es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu consultar l'ordre del dia des d'aquí.

Llegir més...