Posem en valor el voluntariat de FIPORC

  • 02 Març 2022

Davant la situació d’incertesa en el marc de la COVID-19 s’ha decidit adaptar el FIPORC a les circumstàncies actuals amb un format híbrid pensat per la gent de Riudellots i en especial per posar en valor la feina del voluntariat.

Volem poder mantenir el caliu de tots els voluntaris, col·laboradors i entitats que fan possible l’èxit de la nostra gran fira, i és per això que, malgrat no poder gaudir d'un format presencial amb la zona de tast com desitjaríem, aquest serà un FIPORC diferent.

Per aquest motiu estem preparant un documental on els protagonistes seran els voluntaris que cada any ajuden a mantenir viva la flama de FIPORC.

Durant les properes setmanes s’iniciarà el rodatge i es farà una projecció el dia 21 de maig a la plaça de l’Ajuntament. Properament us informarem dels detalls.   

A l’espera d’una millora definitiva de la situació que ens permeti recuperar l'absoluta normalitat desitgem poder seguir comptant amb la vostra col·laboració i poder celebrar l’any vinent la desena edició de la fira FIPORC presencial amb tots vosaltres.