​III Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva 2022

  • 02 Març 2022

Aquest mes de març ve carregat de cultura amb la III Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva. Es tracta d'una programació diversa amb 4 obres de grups amateurs de les comarques gironines:

El dia 6 de març (18h) a la Sala d'Actes: "El crèdit. Versió femenina". La companyia Els Rovellats de Cartellà̀ ens farà riure de valent amb la seva comèdia sobre la nostra realitat: la crisi, l'economia i la fragilitat de les relacions humanes.

El dia 13 de març (18h) a la Sala d'Actes: amb "SOS" de la companyia Maçateatre, acompanyarem l'agent Rita Sala, que treballa en la centraleta d'emergències del 112, quan rep la misteriosa trucada d'una dona aterrada.

El dia 20 de març (18h) a la Sala d'Actes: amb "Mockinpoot", dels Increixendo, toparem amb un humor àcid i tràgic mentre seguim la història d'un ciutadà que ho perd tot quan l'empresonen sense cap motiu.

El dia 27 de març (18h) a la Sala d'Actes: amb "El sopar dels idiotes", de la WC Teatre, podrem tornar a gaudir d'un dels clàssics més importants del teatre contemporani.

Les entrades anticipades tenen un cost de 5€ i en taquilla de 7€. Es poden adquirir a través del següent enllaç o bé de presencialment a la Casa de Cultura de Riudellots en el seu horari habitual. 

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva organitza aquesta mostra perquè tots els riudellotencs i riudellotenques puguin gaudir d'una programació teatral local i diversa.