​Riudellots celebra la Marató de TV3 amb 7 activitats

  • 01 Desembre 2022

Com cada any, s'organitzen a Riudellots de la Selva diferents activitats i propostes culturals per recaptar diners per la Marató de TV3. Enguany, la Marató es celebrarà el pròxim diumenge 18 de desembre. Aquesta 31a edició està dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre s'han preparat activitats de tota mena: les Americanes del Pàdel, l'exposició de clicks, un sorteig a les pistes de petanca, els concerts de Nadal a càrrec de les Veus del Cric i de l'Orquestra Jove de la Selva.

Destaquem l'Scaperoom municipal "Llibertat de la pagesia!" organitzat per la Comissió de Festes de Riudellots. Es tracta d'una activitat familiar amb proves pensades per a majors de 12 anys. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a comissiodefestes@riudellots.cat o de 10.30 a 11h, al pavelló municipal.

I finalment, el clàssic espectacle de l'escola Like a Dream centre de dansa al pavelló municipal. Durant l'espectacle, es passaran entre el públic diverses gorres solidàries per poder fer aportacions econòmiques.

Tots els detalls aquí.

Us animem a participar.