​IV Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva 2023

  • 27 Febrer 2023

Arriba la IV Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva. Es tracta d'una programació diversa amb 4 obres de grups amateurs de les comarques gironines. Les obres tindran lloc cada diumenge de març a les 18h a la Sala d'Actes

El dia 5 de març es representarà "Estrès", on l’Aula de Teatre de Maçanet ens oferiran una comèdia intensa i humana sobre desenganys amorosos i l’amistat.

El dia 12 de març, arriba el torn d'“Enigmàtic”, del grup de Teatre Centre d’Arbúcies, on podrem d’una comèdia policíaca que fa paròdica de les obres de misteris. Un gag en forma d’obra teatral d’intriga.

El dia 19 de març, amb “La parella es...”, de la companyia Increixendo, s’intentarà definir què és la parella a través de quatre històries de parelles en dos ambients divertits i diferents.

I finalment, el dia 26 de març, amb “I cap no en va quedar”, del grup Alba Nova de Bescanó, seguirem a vuit persones que no es coneixen entre ells i que són convidats a passar un cap de setmana a la luxosa mansió dels Owen. Un a un, són assassinats...

Les entrades anticipades tenen un cost de 5€ i en taquilla de 7€. Es poden adquirir a través del següent enllaç o bé presencialment a la Casa de Cultura de Riudellots en el seu horari habitual.

Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva us animem a venir a teatre i gaudir d’una programació teatral local, de qualitat i diversa!

Consulteu el fulletó aquí.