Riudellots celebra La Marató amb 9 activitats

  • 07 Desembre 2023

Com cada any, s'organitzen a Riudellots de la Selva diferents activitats i propostes culturals per recaptar diners per la Marató de TV3. Enguany, la Marató es celebrarà el pròxim 17 de desembre i es centrarà en la salut sexual i reproductiva.
 
Aquest 9 de desembre començaran les activitats amb “Ballem Linedance” per La Marató al local polivalent. I el dijous 14 tindrà lloc una xerrada i taller a càrrec de Marina Castro sobre els drets sexuals.
 
Durant el cap de setmana de La Marató es celebraran les Americanes, el clàssic espectacle de l’escola de Dansa Elena al Teatre Can Segrera de Vilobí d’Onyar, com també el concert a càrrec de les Veus del Cric de Riudellots a l’església.
 
Like a Dream representarà l’espectacle “Passem la gorra per La Marató” al pavelló i la secció de Vent Grans de l’Orquestra Jove de la Selva oferirà un concert a la Sala d’Actes. I acabarà el cap de setmana amb un concert doble per La Marató amb la Porca Ventura i La banda.
 
El dia 23 de desembre, els Teatrerus de Riudellots destinaran tots els beneficis de la primera sessió de l’obra “Betlem, any zero” a la Marató.
 
Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.