Neix el Festival Intrèpid a Riudellots de la Selva amb Elèctrica Dharma, Mishima, Quimi Portet i Marala

  • 03 Maig 2024

Riudellots de la Selva estrena nou festival de música, el Festival Intrèpid, i ho farà amb un cartell de luxe els dies 15 i 16 de juny a la Plaça de l’Ajuntament. La Companyia Elèctrica Dharma, Mishima, Marala, Quimi Portet o Al·lèrgiques al Pol·len seran alguns dels artistes que encapçalaran la programació artística d’aquesta primera edició, que irromp amb força per convertir-se en un punt de referència musical a l’inici d’estiu.

El dissabte 15 de juny es viurà una programació amb format de festival, que tindrà set hores de música ininterrompuda amb dos escenaris des de les 7 de la tarda i fins passada la mitjanit. La programació artística d’aquesta primera jornada ballarà entre l’indie i el pop, amb artistes referents de casa nostra i alguns dels grups que més estan creixent i que estan marcant tendència.

Encapçalaran el cartell Mishima, un dels grups de referència de l’indie català que segueix en plena forma; Marala, que presenten un disc, “Jota de morir”, entre la tradició i la innovació; Quimi Portet, nom cabdal per entendre la música catalana de les últimes quatre dècades, i Al·lèrgiques al Pol·len, que s’han convertit en el grup revelació de l’any amb el disc “Cants, crits, baralles” i amb la seva darrera col·laboració amb Oques Grasses. A l’escenari secundari, completaran la programació del dissabte Tona Gafarot, Santa Mandra i Lecocq, tres propostes de les Comarques Gironines que demostren el bon moment de la música feta a casa nostra.

El diumenge 16 de juny, ja amb el públic assegut, serà el torn de la Companyia Elèctrica Dharma. Després d’omplir el Palau Sant Jordi en un concert històric el 2023, la banda segueix celebrant els seus 50 anys amb un espectacle dinàmic i recuperador de les seves cançons més icòniques, en la que serà una de les poques oportunitats per sentir-los en directe a Comarques Gironines. Els acompanyarà Berta Sala, cantautora osonenca, que presenta una proposta escènica honesta i amb cançons que surten des de l’ànima.

Tot el recinte del festival es situarà a la plaça de l’Ajuntament i comptarà amb oferta gastronòmica i servei de bar. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 15 euros l’entrada de dia o 20 euros l’abonament per a tot el festival, amb descomptes per a les persones empadronades a Riudellots de la Selva.

Les persones empadronades a Riudellots poden comprar les entrades de forma anticipada amb descompte presencialment a la Casa de Cultura.

Preus amb descompte pels veïns de Riudellots:

Entrada de dia: 10€ + 1€ de despesa de gestió 
Abonament: 15€ + 1€ de despesa de gestió
Entrada de dia per a menors: 8€ + 1€ de despesa de gestió
Abonament per a menors 12€ + 1 € de despesa de gestió
Menors de 3 anys: entrada gratuïta

Preus generals en línia, sense descompte:

Entrada de dia: 15€ + 1€ de despesa de gestió
Abonament: 20€ + 1€ de despesa de gestió
Venda online anticipada per a menors
Entrada de dia: 10€ + 1€ de despesa de gestió
Abonament: 15€ + 1€ de despesa de gestió

Entrades en línia (sense descompte) aquí.