Reobertura del consultori de Riudellots

  • 15 Maig 2020

A partir del pròxim dilluns 18, el consultori de Riudellots tornarà a estar obert amb el següent horari:
- Dilluns i dimecres de 14 a 20 hores.

- Dimarts, dijous i divendres de 8 a 14 hores.

La reobertura es farà, però, seguint estrictament una sèrie de recomanacions i mesures preventives per evitar les aglomeracions i, així, no augmentar el risc de contagi a aquelles persones que s’hagin d’adreçar al consultori. 

Per aquest motiu, no s’atendran visites sense cita prèvia i, per tant, serà obligatori posar-se en contacte abans amb els professionals sanitaris del consultori. A més, es seguirà responent tot el que es pugui via telemàtica, mitjançant la plataforma La Meva Salut
 
Us compartim el procediment per adreçar-vos telemàticament al consultori i que el vostre metge/essa o infermer/a es posi en contacte amb vosaltres. En el cas de voler realitzar una eConsulta amb el professional sanitari, també ho podeu fer a través de l’aplicatiu de La Meva Salut seguint els següents passos
 
Si no teniu La Meva Salut activada, us podeu donar d’alta a través de Canal Salut o bé trucant al telèfon 900 05 37 23, de dilluns a divendres de 8 a 20 h.
 
Finalment, es demana als veïns i veïnes de Riudellots que, quan hagin d’anar al consultori, tinguin en compte les següents recomanacions i mesures de prevenció: arribar a l'hora de la visita i no abans, anar sol o només amb un acompanyant si és imprescindible, respectar les distàncies de seguretat, portar la mascareta quirúrgica posada i rentar-se bé les mans abans de sortir de casa i tornar-hi un cop s’arribi a casa de nou. 
 
Des de l’equip d'Atenció Primària de Cassà de la Selva es vol enviar un missatge d’agraïment a la població de Riudellots per la paciència i esforç que han fet tots aquests dies, així com un missatge recordatori de la importància que entre tots seguim les recomanacions que ens arriben des del Departament de Salut per mirar d'evitar un rebrot del coronavirus.