PREINSCRIPCIONS DE LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL PER AL CURS 2021-2022

  • 29 Abril 2021

La situació sanitària actual ocasionada per la COVID-19 ens ha obligat a substituir al màxim els tràmits presencials per accions telemàtiques.
El calendari de la preinscripció i matrícula a la Llar d’Infants Municipal per al curs escolar 2021-2022 és el següent: 
 
- Període  de presentació de sol·licituds: del 10 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos
- Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2021. 
- Termini per presentar una reclamació: del 2 al 8 de juny de 2021, ambdós inclosos.  
- Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció  amb la puntuació definitiva dels infants admesos i, si escau, de la llista d'espera: 15 de juny de 2021.
- Període de matrícula: del 16 al 22 de juny de 2021, ambdós inclosos.
 
Per a la presentació de sol·licituds, es pot fer telemàticament des d'aquí, adjuntant-hi la documentació oportuna, escanejada o fotografiada, o enviant un correu electrònic a llar@riudellots.cat, adjuntant-hi el model de sol·licitud de preinscripció disponible aquí i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.
 
De manera excepcional, només per aquells casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, la presentació de sol·licituds es farà de forma presencial a les instal·lacions del Centre, amb cita prèvia trucant al telèfon de la Llar d’infants (972 47 71 36), des del primer dia del termini de presentació telemàtica de les sol·licituds  o bé a través del correu electrònic llar@riudellots.cat.
 
La llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional es publicarà al tauler d’edictes de l’Ajuntament, mentre que la presentació de reclamacions es podrà fer mitjançant un correu electrònic a llar@riudellots.cat i, excepcionalment, la Llar d’Infants habilitarà l’atenció presencial, utilitzant la cita prèvia trucant al 972 47 71 36 o a través del correu electrònic llar@riudellots.cat.
 
Finalment, la matriculació es podrà formalitzar mitjançant un dels següents mitjans: 
Telemàticament a través d'aquest enllaç, adjuntant-hi la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. 
- Enviant un correu electrònic a llar@riudellots.cat, adjuntant-hi el "model de sol·licitud de matrícula" i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. En aquest cas, hauran de rebre un correu  de resposta de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.
- De forma presencial a les instal·lacions del centre a l’hora convinguda amb la cita prèvia trucant al telèfon de la Llar d’infants (972 47 71 36), o a través del correu electrònic llar@riudellots.cat
 
Per a aquells qui hagin de fer ús de l’atenció presencial, cal prendre totes les mesures necessàries de prevenció: venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement una sola persona),  portar tota la documentació necessària per a  poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa, portar mascareta i no acudir aquelles persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de quarantena, o que presentin símptomes. En aquests casos, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.
 
Per a qualsevol consulta, dubte o petició d’informació, podeu contactar a través del correu electrònic llar@riudellots.cat