Biblioteca Municipal Anna Nadal Serra

La Biblioteca Municipal de Riudellots de la Selva es va crear l‘any 1991 en considerar que era un servei necessari per als habitants de la població. Al llarg de l‘any 2006 la biblioteca va celebrar el XV aniversari i per aquest motiu hi va haver una votació popular per tal d‘escollir un nom per a la biblioteca. El dia 21 de juliol de 2006 es va descobrir la placa amb el nom: Biblioteca Municipal Anna Nadal i Serra.

Des de l‘estiu de 2003, la Biblioteca Municipal de Riudellots forma part de la Xarxa de Telecentres de Catalunya. És un espai polivalent ubicat a la primera planta de la Casa de Cultura des de setembre de 2008. Compta amb una superfície de 80 m², 12 punts de lectura i 6 ordinadors, a més de 9.000 documents per adults, 1.000 per a infants i més de 400 pel·lícules, juntament amb diaris i revistes vàries.

Des de la biblioteca Anna Nadal i Serra entenem que la seva missió ha de ser facilitar a tots els ciutadans sense excepció, l’accés lliure i sense límits al coneixement, al pensament, a la cultura i a la informació, per tal de satisfer les seves necessitats informatives, formatives i d’oci. Entenem també que la biblioteca ha de contribuir a la formació dels ciutadans, afavorir-los la pressa de decisions i el seu desenvolupament personal i creatiu.

Amb aquestes finalitats la biblioteca té la voluntat d’adquirir fons i materials destinats a tot tipus d’usuaris, així com organitzar activitats de tota mena per tal de satisfer les seves necessitats i interessos: exposicions, hores del conte, tallers de màgia, clubs de lectura, sopars literaris, tallers d’escriptura creativa, xerrades, presentacions de llibres, i moltes més activitats.

Veniu a visitar-nos i gaudiu de la lectura, llegiu el diari o la revista que us agradi, demaneu-nos llibres que us agraden o recomaneu-los, participeu de les activitats o proposeu-ne de noves.

Us recordem també que ens podeu seguir a través de la nostra web http://www.bibgirona.cat/biblioteca/riudellots, així com a través del Facebook https://www.facebook.com/bibliotecariudellots, i del Twitter https://twitter.com/BibRiudellots, per tal de saber en tot moment el nostre horari, les darreres novetats o les properes activitats.

La biblioteca és cultura, és informació, és oci; és un espai d’aprenentatge, d’enriquiment personal, de trobada i de promoció de la lectura, un espai d’igualtat d’oportunitats per a tothom. Us hi esperem.


Informació de contacte
 • HIVERN
  Matins

  De dilluns a dijous de 12:00 a 13:00h
  Tardes
  De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h

   

 • 972477491
 • Major, 17-19 17457 Riudellots de la Selva Girona
 • biblioteca@riudellots.cat