Servei d'avisos i informació per Whatsapp

  • 27 Juliol 2017

Després d’uns mesos inactiu per un problema amb l’operador, l'Àrea de Noves Tecnologies reprèn el servei d'avisos i informació per Whatsapp. Encara que en el seu moment ja estiguéssiu donats d’alta al servei, caldrà que ho torneu a fer, ja que el número de telèfon ha variat. Lamentem les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i us en demanem disculpes.
Amb aquest servei es pretén oferir a través de missatges whatsapp informació d’interès per als veïns del municipi com ara agenda d'activitats, incidències i avisos.
Per donar-se d’alta al servei, cal guardar-se a l’agenda del mòbil el número 686130082 i enviar un missatge whatsapp amb la paraula ALTA.
De la mateixa manera, si desitges donar-te de baixa, pots enviar un missatge whatsapp amb la paraula BAIXA al telèfon 686130082.
Cal remarcar que el servei de notificacions per WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments els ciutadans han de seguir emprant els canals habituals de contacte (web, telèfon, instància, APP Riudellots...).