• 22 Des, 2021
Jornada de vacunació amb dosi de record a Girona

El pròxim dijous 23 de desembre tindrà lloc una jornada de vacunació amb dosi de record amb i sense cita prèvia a la Facultat de Medicina i Infermeria de la Universitat de Girona (C/ de la Creu de Girona).

La vacunació amb cita pr&e...

Llegir més...
  • 20 Des, 2021
Noves jornades de vacunació massiva de la 3a dosi de la COVID-19

El proper dimarts 21 de desembre i dimecres 22 de desembre s’han organitzat noves jornades de vacunació massiva de tercera dosi contra la Covid 19. Tindrà lloc al Polivalent de Cassà de la Selva de 8.30h a les 14h.

La vacunació va dirigid...

Llegir més...
  • 10 Des, 2021
Vacunació de primeres dosis contra la COVID-19 a Riudellots de la Selva

Del 13 al 17 de desembre, de 13.30 a 15.00 h, al Consultori Local de Riudellots, tindrà lloc una vacunació, amb cita prèvia, dirigida a tota la població de Riudellots ​que no s'hagi vacunat de la COVID-19.

Podeu demanar cita des d'aquí.&nb...

Llegir més...
  • 10 Des, 2021
Propera vacunació massiva de terceres dosis de la COVID-19

El proper dissabte 18 de desembre, de 8.30 a 15 hores, al Polivalent de Cassà de la Selva, tindrà lloc una jornada de vacunació massiva de terceres dosis de la COVID 19.

Per aquesta vacunació s'habilitarà la programació amb cita prèvia, per&ogr...

Llegir més...
  • 03 Des, 2021
Com aconseguir el Certificat Covid?

A partir d'avui, divendres 3 de desembre, és necessari presentar el certificat covid, també anomenat passaport covid, per accedir a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran a Catalunya. Ja era obligatori per participar en l'oci nocturn, bars musicals, ...

Llegir més...
  • 02 Des, 2021
Vacunació massiva de la 3a dosi de la Covid-19

El proper dimecres 8 de desembre, de les 8.30h a les 15h, tindrà lloc una jornada de vacunació massiva, amb cita prèvia, de la tercera dosi contra la Covid-19 al Polivalent de Cassà de la Selva.

La vacunació va dirigida a la poblaci&oacu...

Llegir més...
  • 08 Nov, 2021
Riudellots de la Selva destina la recaptació de la Festa Major a la lluita contra el càncer

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat la recaptació de la Festa Major a la lluita contra el càncer. Són un total de 5.594 euros, repartits a parts iguals entre les entitats locals de l'Oncolliga i de l'Associació Espanyola contra el Càncer. ...

Llegir més...
  • 05 Nov, 2021
Els Mossos d'Esquadra alerten d'intents d'estafes a persones que utilitzen serveis de teleassistència

Els Mossos d'Esquadra han alertat que s'ha detectat una modalitat d'estafa que afecta al col·lectiu de gent gran i de persones dependents que utilitzen serveis de teleassistència.

Les víctimes reben una trucada en la qual presumptes treballadors del servei de tele...

Llegir més...