• 27 Set, 2023
A Riudellots de la Selva es farà un curs ACTIC nivell avançat

Dins la programació de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, s'ha programat un curs en línia de preparació per la prova Actic nivell avançat que s'iniciarà el dimecres 4 d'octubre.


L’Actic és la certificació acreditativa...

Llegir més...
  • 26 Set, 2023
Agenda d'activitats del mes d'octubre

Ja tenim aquí l'agenda d'activitats previstes pel mes d'octubre a Riudellots. Sortides, teatre, màgia, tallers, exposicions... Properament la rebreu a la bústia de casa. Consulteu-la aquí.

Llegir més...
  • 05 Set, 2023
Inscripcions obertes per a les activitats de la Casa de Cultura

La Casa de Cultura de Riudellots ja ha obert les inscripcions de les activitats programades per aquest nou curs 2023-24 i pel primer trimestre (octubre, novembre i desembre de 2023).

A la proposta d'enguany, hi ha cursos de diferents nivells d’anglès, cursos temàtics de cu...

Llegir més...
  • 06 Jun, 2023
Riu d’Art exposa aquest mes de juny a Riudellots amb “2007-2023 kilòmetres de pinzellades de Riu d'Art”


La Casa de Cultura de Riudellots, amb un mes nou començat, acull a la sala d’exposicions la darrera exposició del curs, “2007-2023 kilòmetres de pinzellades de Riu d'Art”, de l’escola de pintura Riu d’Art de Riudellots.
El vernissatge de l&rs...

Llegir més...
  • 21 Mai, 2023
L'escola de Riudellots, l'artista del mes, de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots

Aquest més de maig, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva acull l’exposició Black music, a little trip!, de l’escola de Riudellots de la Selva. Una exposició plena de color i ritme que es va inaugurar el primer divendres de maig....

Llegir més...
  • 18 Abr, 2023
Exposició del mes d’abril a Riudellots: Connexions, d’Inès Serras

Aquest mes d’abril, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots comptem amb l’exposició Connexions, d’Inès Serras Vila, de la qual el divendres 14 d’abril se’n va celebrar el vernissatge.
Al vernissatge de Connexions van intervenir-h...

Llegir més...
  • 03 Abr, 2023
La Casa de Cultura obre les inscripcions a les activitats del 3r trimestre

La Casa de Cultura de Riudellots inicia un nou trimestre amb nous tallers, cursos, activitats, xerrades, etc. Destaquem els cursos de cuina al Foodlab, els cursos de fotografia, vídeo i informàtica, i els tallers d'origami. 

Us podeu inscriure en el següent enlla&ccedi...

Llegir més...
  • 27 Mar, 2023
Exposició del mes de març: Per la pau, d'Enric Soy

La sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, al llarg d’aquest mes de febrer acull l’exposició de pintura i dibuix Per la pau, de l’Enric Soy, que es va inaugurar el divendres 3. La celebració del vernissatge va anar a càrrec de ...

Llegir més...