• 22 Mai, 2024
Llistat provisional d’admesos i exclosos del procés de Brigada Jove 2024

En relació a les sol·licituds per participar en el procés selectiu per a l’adjudicació de les places per a la Brigada Jove d’estiu 2024 podeu consultar el llistat provisional d’admesos i exclosos des d'aquí. 

Els aspirants disposen d&r...

Llegir més...
  • 06 Mai, 2024
Brigada Jove 2024

Un any més l’Ajuntament de Riudellots de la Selva convoca una nova edició de la Brigada Jove, un projecte formatiu que enguany ofereix 6 places a persones joves d’entre 16 i 20 anys per fomentar les habilitats laborals i adquirir competències professionals. ...

Llegir més...
  • 03 Abr, 2024
Riudellots acull la trobada comarcal de premonitors i premonitores de lleure

Riudellots de la Selva ha acollit la trobada comarcal de premonitors i premonitores de lleure, on hi han participat 18 municipis de la Selva i més de 100 persones joves.

La tercera edició de la formació de premonitors i premonitores de lleure d’àmbit comarcal con...

Llegir més...
  • 13 Nov, 2023
Èxit de la Fira d’Entitats de Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest dissabte la Fira d’Entitats en un nou format que ha posat de manifest la diversitat i la força del gran nombre d’entitats actives que disposa el municipi. 

Ha estat una jornada plena d’activitats durant tot el dia organitzade...

Llegir més...
  • 26 Set, 2023
Agenda d'activitats del mes d'octubre

Ja tenim aquí l'agenda d'activitats previstes pel mes d'octubre a Riudellots. Sortides, teatre, màgia, tallers, exposicions... Properament la rebreu a la bústia de casa. Consulteu-la aquí.

Llegir més...
  • 25 Jun, 2021
Adjudicació de les places del projecte Brigada Jove 2021

Un cop efectuat el sorteig públic de les places per a la Brigada Jove d’estiu 2021 i atenent les renúncies presentades es fa públic el resultat final.  Podeu consultar el resultat des d'aquí.

Llegir més...
  • 27 Mai, 2021
Brigada Jove 2021: Llistat provisional d'admesos i exclosos

En relació a les sol·licituds per participar en el procés selectiu per a l’adjudicació de les places per a la Brigada Jove d’estiu 2021 podeu consultar el llistat provisional d’admesos i exclosos.

Els aspirants disposen d’un termini de deu dies ...

Llegir més...
  • 06 Mai, 2021
​Brigada Jove Riudellots 2021

L’Ajuntament de Riudellots ha convocat per aquests mesos juliol i agost una nova edició de la Brigada Jove, un projecte formatiu que ofereix 5 places a persones joves d’entre 16 i 20 anys per fomentar les habilitats laborals i adquirir competències professionals. Podeu cons...

Llegir més...