• 12 Gen, 2022
​Apunta't a fer teatre!

La Regidoria de Cultura i el Grup Teatrerus de Riudellots, estan buscant persones de totes les edats que vulguin fer teatre.

El teatre i les arts escèniques t'ajuden a relacionar-te, a fer noves amistats, a divertir-te, a vocalitzar correctament, a viure històries i ex...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2022
Obertes les inscripcions dels cursos de la Casa de Cultura de Riudellots

A partir d’avui, 10 de gener, s’obren les inscripcions per apuntar-se a diversos cursos i activitats organitzades per la Casa de Cultura de Riudellots durant el mes de gener, febrer i març. Des de cuina, a tecnologia o jardineria, entre altres.
 
Curs Higiene Alimentà...

Llegir més...
  • 04 Gen, 2022
Agenda d'activitats del mes de gener

Iniciem any amb la nova agenda d'activitats previstes per al mes de gener a Riudellots.  Podeu consultar-la des d'aquí.

Llegir més...
  • 30 Des, 2021
​Gran participació en el taller de Nadal de Rejuga

Aquesta setmana s'ha celebrat el taller de Nadal amb espai de joc i activitats a càrrec de Rejuga i organitzat per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Del 27 al 29 de desembre, els infants d'entre 2 i 9 anys han pogut assistir a un espai de joc desestructural i d'experi...

Llegir més...
  • 10 Des, 2021
​Riudellots celebra la Marató de TV3 amb 7 activitats

Enguany, Riudellots de la Selva torna a participar en la Marató de TV3 destinant tots els beneficis d'activitats per tots els gustos i edats que tindran lloc durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre:

18 desembre, 9h, Pistes de Pàdel: Americanes amb el Pàdel Riudel...

Llegir més...
  • 25 Nov, 2021
​Actes pel 25N a Riudellots

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des de Riudellots de la Selva ahir vam commemorar aquest dia amb els següents actes:
 
Primerament, es va presentar el llibre "Maite, vaig ser jo, podries ser tu", de la riudello...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2021
El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

El pròxim 25 de novembre el Consell Comarcal de la Selva ha preparat un seguit d’activitats per tal de commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Els actes compten amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de Riudellots de la Selva.
 
...

Llegir més...
  • 12 Nov, 2021
Presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2022

Ahir es va presentar l'Agenda Llatinoamericana 2022 a Riudellots de la Selva a càrrec Ahir es va presentar l’agenda llatinoamericana 2022 a Riudellots de la Selva a càrrec de Llorens Carreras, mestre jubilat i implicat amb Càritas. L’acompanyava l’alcaldess...

Llegir més...