• 13 Nov, 2023
Èxit de la Fira d’Entitats de Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest dissabte la Fira d’Entitats en un nou format que ha posat de manifest la diversitat i la força del gran nombre d’entitats actives que disposa el municipi. 

Ha estat una jornada plena d’activitats durant tot el dia organitzade...

Llegir més...
  • 05 Set, 2023
Caminades i marxa nòrdica a Riudellots aquest curs

Les sessions d’exercici físic i caminades a Riudellots d'aquest curs 2023 - 2024 seran tots els dimecres a les 16.30h a l'aparcament de l'Ajuntament-CAP. 

Les sessions seran a càrrec de Lina Torres. 

Es tracta d'una activitat gratuïta i apta ...

Llegir més...
  • 11 Ago, 2023
​Arranjament del circuit d’entrenament de BTT de Riudellots

Aquesta setmana han finalitat els treballs d’arranjament del circuit d’entrenament de BTT de Riudellots de la Selva. Els treballs han consistit principalment en el moviment de terres i adequació de l’espai per millorar els “dubis” i adequar-los a les mides reglam...

Llegir més...
  • 15 Jun, 2023
Festa de cloenda de les Activitats Esportives Municipals a Riudellots de la Selva

A principis de juny es va celebrar la cloenda de la Temporada 2022-2023 de les activitats Esportives Municipals a càrrec del Servei d’Esports de Riudellots de la Selva. L'esdeveniment va reunir participants, famílies, monitors i direcció.
 
La festa de cloenda v...

Llegir més...
  • 19 Abr, 2023
Activitats i campus d'estiu del Servei d'Esports de Riudellots

El Servei d'Esports de Riudellots ha organitzat diferents activitats esportives per als infants del municipi, adaptades a les seves necessitats d'aprenentatge i sempre amb l'objectiu de fomentar la companyonia, el treball en equip i l'esport com a forma de vida saludable.

En prime...

Llegir més...
  • 12 Abr, 2023
Jornades de portes obertes a l’escola de futbol i patinatge

El servei d’esports de Riudellots de la Selva ha organitzat jornades de portes obertes perquè els infants puguis fer un entrenament a l’escola de futbol i a l’escola de patinatge.
 
Per una banda, els infants nascuts entre el 2011 i el 2017 podran participar a les ses...

Llegir més...
  • 12 Abr, 2023
Obertura de la piscina municipal

La piscina municipal de Riudellots de la Selva enguany obrirà abans les seves portes i oferirà un nou horari. La data d'obertura serà el 3 de juny fins al 3 de setembre.
 
En primer lloc, del 3 al 18 de juny obrirà la piscina, dissabtes, diumenges i festius de ...

Llegir més...
  • 13 Mar, 2023
Neix un nou Club Esportiu a Riudellots

Neix a Riudellots de la Selva un nou Club Esportiu de Futbol que amb més de 50 nens i nenes del municipi i rodalia. Durant dos anys, aquest club ha estat participant en partits amistosos, i ara, acabat el període de captació i entrenaments, entren de ple en la lliga del Con...

Llegir més...