• 13 Mar, 2023
Neix un nou Club Esportiu a Riudellots

Neix a Riudellots de la Selva un nou Club Esportiu de Futbol que amb més de 50 nens i nenes del municipi i rodalia. Durant dos anys, aquest club ha estat participant en partits amistosos, i ara, acabat el període de captació i entrenaments, entren de ple en la lliga del Con...

Llegir més...
  • 27 Gen, 2023
​Nou cartell informatiu sobre les normes d'ús del Camp de Futbol Municipal de Riudellots

Després de detectar diversos comportaments incívics, hem instal·lat a l'entrada del Camp de Futbol un cartell informatiu. 

Les normes d'ús general adverteixen a l'entrada del recinte de les prohibicions de fumar, accedir amb animals, de l'entrada a...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2022
Presentem la nova temporada del futbol sala i l'equip d'atletisme de Riudellots

El passat 13 de novembre va tenir lloc la presentació de la temporada 22-23 de l'equip de futbol sala i d'atletisme de Riudellots de la selva.

Pel que fa al futbol sala, enguany compten amb un total de 50 jugadors i jugadores. Un total de 15 més que l'any passat.

Pel ...

Llegir més...
  • 11 Oct, 2022
Sessions dirigides d’exercici físic i caminades a Riudellots

Les sessions d’exercici físic i caminades a Riudellots de la Selva d'aquest mes d'octubre seran tots els dimecres (menys el dia 12 d'octubre) a les 17.15h. El punt de trobada és l'aparcament de l'Ajuntament. 

Les sessions estan conduïdes per exper...

Llegir més...
  • 29 Ago, 2022
Nova temporada esportiva a Riudellots

El pròxim 5 de setembre comença la nova temporada del servei d’esport de Riudellots amb un nou horari i més classes.
 
Amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania a portar un estil de vida saludable, el Pavelló de Riudellots obrirà les 07.15h, ...

Llegir més...
  • 29 Jul, 2022
Premis als esportistes gironins d'esports individuals que participen en competicions federades

A partir del pròxim dilluns, 1 d'agost, s'obre el període de presentació de sol·licituds dels Premis als esportistes gironins d'esports individuals que participen en competicions federades.

El termini de presentació de sol·licituds finali...

Llegir més...
  • 02 Mai, 2022
Inscripcions als casals d’estiu d’esports a Riudellots

Des del Servei d’Esports de Riudellots de la Selva informen que ja s'han obert les inscripcions per les activitats d’estiu que es realitzaran a les instal·lacions esportives municipals aquest 2022.
 
L’objectiu del Campus d’Estiu i el Curset de Natació...

Llegir més...
  • 19 Gen, 2022
Torna la cursa Run4cancer a Riudellots

Un any més, Riudellots de la Selva torna a participar en la cursa RUN4CANCER que organitza la Fundació Oncolliga Girona. Una marxa de 5km i 10km on diferents poblacions s’uneixen per la lluita contra el càncer.
 
La cursa tindrà lloc el pròxim 6 de feb...

Llegir més...