• 17 Gen, 2020
Comença el club de lectura juvenil

Per primera vegada a Riudellots de la Selva començarà un club de lectura juvenil organitzat conjuntament entre la biblioteca i l'Espai Jove. El club es farà bimensualment a l'Espai Jove i el durà a terme la tècnica de joventut.

De moment tenim 10 alumnes...

Llegir més...
  • 27 Des, 2019
Agenda d'activitats previstes pel mes de gener

Ja podeu consultar l'agenda d'activitats previstes pel mes de gener del 2020 a Riudellots de la Selva. Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos un bon any!

Llegir més...
  • 18 Nov, 2019
15ena edició de la Fira d’Entitats

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la 15ena edició de la Fira d’Entitats. La programació ha comptat amb el Campionat de tardor de petanca, un dinar amb les juntes de les entitats, tallers amb Riud’Art, la presentació de l’Agenda llatinoame...

Llegir més...
  • 22 Oct, 2019
Exposició d’octubre, fotos de : 20 anys de bonsais de Francesc Coll Bofill

Aquest mes d’octubre la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots, acull les fotos de la col·lecció dels bonsais del riudellotenc, Francesc Coll Bofill.

Dins la programació de la Festa Major de Riudellots de la Selva de 2019, en Francesc Coll va expos...

Llegir més...
  • 25 Abr, 2019
Lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta

Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura a càrrec de l'alcaldessa Montserrat Roura i de la regid...

Llegir més...
  • 08 Abr, 2019
XVI Jornades Interculturals

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest diumenge les XVI Jornades Interculturals amb la presentació del llibre 'La sorpresa com a factor de canvi', a càrrec de l’autora Pilar Oms Masdevall i un concert de rumba amb el grup Pelat i Pelut. 

En acabar, s’ha s...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Bona acollida de la primera mostra de Teatre Amateur

Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat la primera mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva, organitzada per l’Àrea de Cultura. 

Durant tots els caps de setmana del mes de març han pujat a l’escenari de la Sala d’Actes un total de 5 companyies amat...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Teatre a favor de la Fundació Oncolliga

Aquest dissabte 6 d'abril a les 21.30 tindrà lloc l’estrena de l’obra “Fuita” a càrrec del Grup Amics del Teatre de Llagostera. La representació tindrà lloc a la Sala d'Actes i tota la recaptació anirà destinada a la Fundaci&o...

Llegir més...