• 06 Abr, 2020
Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquest migdia per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.

Aquest darrer cap de setmana no s’ha reco...

Llegir més...
  • 03 Abr, 2020
Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquesta tarda per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.
 
Afortunadament, a Riudellots de la Selva no s’ha detectat, fins ...

Llegir més...
  • 03 Abr, 2020
​Convocatòria d'ajuts per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui, 3 d'abril de 2020, la RESOLUCIÓ TSF/806/2020, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores autònomes, persona física, per a la compensaci&oa...

Llegir més...
  • 02 Abr, 2020
Procediment per donar-se d'alta com a demandant d'ocupació al SOC

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en coneixement quin és el procediment a seguir per donar-se d’alta com a demandant d’ocupació abans de tramitar la prestació al Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE). Així, ...

Llegir més...
  • 01 Abr, 2020
Compareixença de l'alcaldessa Montserrat Roura

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquest matí per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.
 
Aquest passat cap de setmana s&rsquo...

Llegir més...
  • 01 Abr, 2020
Ajornat el XVIIè Concurs Literari de Narració Curta

Davant la situació excepcional que ens trobem provocada per l’Estat d’Alarma per fer front a la crisi sanitària del coronavirus s’ha decidit ajornar el XVIIè Concurs Literari de Narració Curta. 
Quan es normalitzi la situació s’informa...

Llegir més...
  • 01 Abr, 2020
Preguntes i respostes sobre les activitats laborals no essencials

El Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT) ha publicat un nou document de preguntes i respostes sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials i la situació de permís retribuït recuperable per la COVID-19 a Catalunya.

Versi&oac...

Llegir més...
  • 31 Mar, 2020
Separació dels residus durant els dies de confinament

Veure en format pdf   

Llegir més...