• 19 Jun, 2019
Nou vehicle elèctric municipal

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha adquirit un vehicle 100% elèctric. Es tracta d’un turisme NISSAN Leaf de 5 portes amb una bateria de 40 KW que funciona exclusivament amb energia elèctrica.

El vehicle s'ha adquirit a través del catàleg de produ...

Llegir més...
  • 17 Jun, 2019
Reciclatge de les capsules de cafè

Us recordem que a la deixalleria municipal hi trobareu contenidors específics per a la recollida de les càpsules tipus Nespresso i Dolce Gusto. Val a dir que les tipus Nespresso són d’alumini i les de Dolce Gusto de plàstic i, per tant, és important no barrej...

Llegir més...
  • 11 Jun, 2019
Setmana de l'Energia a Riudellots

Un any més Riudellots de la Selva celebra la Setmana de l'Energia amb activitats de conscienciació sobre hàbits de consum energètic. 

Del 10 al 16 de juny la Casa de Cultura acull l'exposició sobre rehabilitació i certificació energ&eg...

Llegir més...
  • 06 Jun, 2019
10 anys del Pacte dels Alcaldes

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, el CILMA ha fet públic un vídeo per donar a conèixer el nou Pacte dels Alcaldes per l’Energia i el Clima, també per fer balanç general de que ha significat la iniciativa a les comarques gironines des de l&r...

Llegir més...
  • 10 Mai, 2019
Compost disponible a la planta de compostatge de La Selva

La comarca de la Selva disposa des de l’any 1998 d’una planta de compostatge comarcal per tractar les restes orgàniques generades a les llars. De fet, fou una de les primeres plantes de compostatge que es va construir a Catalunya.

Del tractament d’aquestes restes a la pla...

Llegir més...
  • 05 Mai, 2019
Ajuda'ns a detectar nius primaris de vespa velutina

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva demana la col·laboració ciutadana per tal de detectar el màxim de nius primaris de vespa velutina possibles i avisar dels mateixos a través del telèfon de l’Ajuntament 972 47 70 05.

En aquest sentit us demanem q...

Llegir més...
  • 17 Abr, 2019
Riudellots segueix millorant l’eficiència energètica dels equipaments i espais municipals

Emmarcat dins les actuacions de millora de l’eficiència energètica i la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva segueix substituint les lluminàries de diversos equipaments i espais municipals.

En aque...

Llegir més...
  • 09 Mar, 2019
Prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi

El proper divendres dia 15 de març entrarà en vigor la prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi als terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta prohibició serà vigent fins al 15 d’octubre.

No obstant és...

Llegir més...