• 11 Jun, 2019
Setmana de l'Energia a Riudellots

Un any més Riudellots de la Selva celebra la Setmana de l'Energia amb activitats de conscienciació sobre hàbits de consum energètic. 

Del 10 al 16 de juny la Casa de Cultura acull l'exposició sobre rehabilitació i certificació energ&eg...

Llegir més...
  • 06 Jun, 2019
10 anys del Pacte dels Alcaldes

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, el CILMA ha fet públic un vídeo per donar a conèixer el nou Pacte dels Alcaldes per l’Energia i el Clima, també per fer balanç general de que ha significat la iniciativa a les comarques gironines des de l&r...

Llegir més...
  • 10 Mai, 2019
Compost disponible a la planta de compostatge de La Selva

La comarca de la Selva disposa des de l’any 1998 d’una planta de compostatge comarcal per tractar les restes orgàniques generades a les llars. De fet, fou una de les primeres plantes de compostatge que es va construir a Catalunya.

Del tractament d’aquestes restes a la pla...

Llegir més...
  • 05 Mai, 2019
Ajuda'ns a detectar nius primaris de vespa velutina

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva demana la col·laboració ciutadana per tal de detectar el màxim de nius primaris de vespa velutina possibles i avisar dels mateixos a través del telèfon de l’Ajuntament 972 47 70 05.

En aquest sentit us demanem q...

Llegir més...
  • 17 Abr, 2019
Riudellots segueix millorant l’eficiència energètica dels equipaments i espais municipals

Emmarcat dins les actuacions de millora de l’eficiència energètica i la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva segueix substituint les lluminàries de diversos equipaments i espais municipals.

En aque...

Llegir més...
  • 09 Mar, 2019
Prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi

El proper divendres dia 15 de març entrarà en vigor la prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi als terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta prohibició serà vigent fins al 15 d’octubre.

No obstant és...

Llegir més...
  • 26 Feb, 2019
Millores al servei de recollida porta a porta

En resposta a les demandes més generalitzades que ha rebut el servei d’atenció al públic de la recollida porta a porta, des de l’Ajuntament hem introduït dues millores en els serveis de Riudellots:
- Ara, la fracció “bolquers” s’amplia ...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2019
Riudellots consolida el salt endavant de la recollida selectiva

Després d’un any de funcionament, la recollida porta a porta a Riudellots es troba del tot consolidada. 

L’any 2017 vam llençar a l’abocador 522 tones de residus i en el decurs dels 12 mesos de funcionament del porta a porta n’hem llençat nom&eacu...

Llegir més...