• 04 Des, 2019
Presentació de la Caldera de Biomassa

En el marc del desplegament de les actuacions del Pla d’Acció de l’Energia Sostenible (PAES), l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha posat en marxa una xarxa de calor a partir de dues calderes de Biomassa que donarà servei a diversos equipaments municipals.
Les Ca...

Llegir més...
  • 08 Nov, 2019
Setmana Europea de la Prevenció de Residus

mb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, prevista del 16 al 24 de novembre, el Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un seguit de tallers sota el lema, Remuda’t amb la roba vella.

L’objectiu d’aquesta campanya comarcal és contribuir...

Llegir més...
  • 22 Set, 2019
XIV Bicicletada a Riudellots de la Selva

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i dels actes previs a la Festa Major,  aquest diumenge ha tingut lloc la XIV edició de la Bicicletada Poli-Poble. 

Hi han participat un total de 91 persones.

Per dissabte, hi havia prevista la XVII edició de l...

Llegir més...
  • 20 Set, 2019
Inspecció anual dels equips aplicadors de fitosanitaris

El proper dimarts 24 de setembre, hi ha prevista la inspecció anual dels equips aplicadors de fitosanitaris. Els interessats en realitzar l’esmentada inspecció cal que es posin en contacte directament amb l’empresa TIAF S.L trucant al 608009549. La inspecció é...

Llegir més...
  • 20 Set, 2019
Suport a la Setmana pel Clima

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’uneix a les mostres de suport a les iniciatives ciutadanes que estan sorgint per fer front a l’emergència climàtica. En aquest sentit el Ple de l’Ajuntament celebrat el passat dilluns 16 de setembre va aprovar per unanimi...

Llegir més...
  • 16 Set, 2019
XVII Caminada Popular i XIV Bicicletada Poli-Poble

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i dels actes previs a la Festa Major, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha organitzat, un any més, una caminada i una bicicletada popular.

La caminada, que enguany arriba a la XVII edició, està prevista p...

Llegir més...
  • 03 Set, 2019
Seguiment i vigilància del mosquit tigre

Seguint les recomanacions del Programa de seguiment i vigilància del mosquit tigre a la demarcació de Girona, l’ajuntament de Riudellots de la Selva ha aplicat els larvicides corresponents a la via pública per tal d’evitar la cria i proliferació del mosquit ti...

Llegir més...
  • 05 Ago, 2019
Precaució davant una possible plaga de xinxes en diversos municipis de Girona

Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya s’informa de la detecció de la la xinxa Nysius ericae en diversos municipis de la provincia de Girona.

L’insecte Nysius ericae s’alimenta d&rsqu...

Llegir més...