• 06 Jun, 2019
10 anys del Pacte dels Alcaldes

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, el CILMA ha fet públic un vídeo per donar a conèixer el nou Pacte dels Alcaldes per l’Energia i el Clima, també per fer balanç general de que ha significat la iniciativa a les comarques gironines des de l&r...

Llegir més...
  • 10 Mai, 2019
Compost disponible a la planta de compostatge de La Selva

La comarca de la Selva disposa des de l’any 1998 d’una planta de compostatge comarcal per tractar les restes orgàniques generades a les llars. De fet, fou una de les primeres plantes de compostatge que es va construir a Catalunya.

Del tractament d’aquestes restes a la pla...

Llegir més...
  • 05 Mai, 2019
Ajuda'ns a detectar nius primaris de vespa velutina

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva demana la col·laboració ciutadana per tal de detectar el màxim de nius primaris de vespa velutina possibles i avisar dels mateixos a través del telèfon de l’Ajuntament 972 47 70 05.

En aquest sentit us demanem q...

Llegir més...
  • 17 Abr, 2019
Riudellots segueix millorant l’eficiència energètica dels equipaments i espais municipals

Emmarcat dins les actuacions de millora de l’eficiència energètica i la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva segueix substituint les lluminàries de diversos equipaments i espais municipals.

En aque...

Llegir més...
  • 09 Mar, 2019
Prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi

El proper divendres dia 15 de març entrarà en vigor la prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi als terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta prohibició serà vigent fins al 15 d’octubre.

No obstant és...

Llegir més...
  • 26 Feb, 2019
Millores al servei de recollida porta a porta

En resposta a les demandes més generalitzades que ha rebut el servei d’atenció al públic de la recollida porta a porta, des de l’Ajuntament hem introduït dues millores en els serveis de Riudellots:
- Ara, la fracció “bolquers” s’amplia ...

Llegir més...
  • 10 Gen, 2019
Riudellots consolida el salt endavant de la recollida selectiva

Després d’un any de funcionament, la recollida porta a porta a Riudellots es troba del tot consolidada. 

L’any 2017 vam llençar a l’abocador 522 tones de residus i en el decurs dels 12 mesos de funcionament del porta a porta n’hem llençat nom&eacu...

Llegir més...
  • 21 Des, 2018
Convocatòria de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica

La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum.

La convocatòria d’ajuts va dirigida a persones f&iacut...

Llegir més...