• 16 Jun, 2022
Protocol per a la prevenció del mosquit tigre

Les elevades temperatures que s'assoleixen amb l'entrada de l'estiu afavoreixen la presència i proliferació de mosquits en el territori català.

Per aquest motiu el Departament de Salut ha activat el Protocol per a la vigilància i el control de les arbovirosis transmeses per mosquits a Catalunya i...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 1 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’onada de calor.

​Davant d’aquesta situació cal ...

Llegir més...
  • 07 Jun, 2022
Horari de recollida dels nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa

Totes aquelles famílies que encara no han anat a recollir els nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa ho poden fer els següents dies: 
El dia 9 de juny de les 16 a 19h al Lliri Blau.
Els dies 16 i 30 de juny de 16 a 19h a la Sala ...

Llegir més...
  • 30 Mai, 2022
​Recollida dels nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa

En el marc de la campanya informativa sobre la Taxa Justa us recordem que a partir d’aquesta setmana podeu començar a recollir els cubells i clau electrònica, seguint les indicacions i els horaris de la circular que heu rebut a la bústia de casa.
En cas de no haver rebut ...

Llegir més...
  • 09 Mai, 2022
Xerrada informativa sobre la taxa Justa


Ja fa 4 anys que a Riudellots de la Selva vam implantar el servei de recollida porta a porta i gràcies a tots vosaltres hem passat de reciclar el 40% dels residus a un, ben consolidat, 80%. Ara, ha arribat el moment de fer un pas més; que consisteix en aplicar de forma més jus...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2022
L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix Campanya sense soroll 2022

L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix a la campanya Setmana Sense Soroll 2022 del 25 d'abril a l'1 de maig, sota el lema "Abaixem el volum" #SSSoroll2022.

Els efectes negatius sobre les persones exposades a la contaminació acústica inclouen les amenaces per...

Llegir més...
  • 24 Mar, 2022
Apaguem els llums de la façana de l'Ajuntament pel nostre planeta

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'adhereix a la campanya #HoradelPlaneta el pròxim dissabte 26 de març per demostrar, un cop més, la preocupació per la naturalesa, les amenaces del canvi climàtic i la pèrdua de diversitat.

Per això, ...

Llegir més...
  • 14 Mar, 2022
Pas de la Via Verda per sota la C-25

Riudellots de la Selva segueix apostant per les Vies Verdes, ampliant traçats i fent-los més segurs per a tothom. Recentment han acabat els treballs del pas per sota la C-25, del tram que uneix la Via Verda de Riudellots que enllaça amb la provinent de Campllong, que es va fer a...

Llegir més...