• 07 Jul, 2022
Ampliem fins a finals de juliol la campanya d'implantació de xip i esterilització de gats i gossos a un preu reduït

Ampliem fins a finals de juliol la campanya d'implantació de xip i alta censal gratuïta i esterilització de gats i gossos a un preu reduït. 

Per acollir-s’hi cal que us poseu en contacte amb la clínica veterinària Clinican de Cassà de la...

Llegir més...
  • 23 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el nivell 1 del Pla Alfa a la comarca de la Selva. 

Davant d’aquesta situació cal extremar les precaucions sobretot aquesta nit que es celebra la revetlla de Sant Joan. En tot moment cal seguir les...

Llegir més...
  • 22 Jun, 2022
Baixa el perill d’incendi forestal

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el nivell 1 del Pla Alfa al nivell 0, a la comarca de la Selva.

Tot i que ha millorat la situació, cal seguir extremant les precaucions, sobretot a les portes de la revetlla de Sant Joan.

Us recordem...

Llegir més...
  • 20 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el nivell 2 del Pla Alfa al nivell 1, a la comarca de la Selva. Tot i això el risc d’incendi forestal segueix essent alt i per tant, cal seguir extremant les precaucions, sobretot a les portes de la revet...

Llegir més...
  • 17 Jun, 2022
Activat el nivell 2 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’ona...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Protocol per a la prevenció del mosquit tigre

Les elevades temperatures que s'assoleixen amb l'entrada de l'estiu afavoreixen la presència i proliferació de mosquits en el territori català.

Per aquest motiu el Departament de Salut ha activat el Protocol per a la vigilància i el control de les arbovirosis transmeses per mosquits a Catalunya i...

Llegir més...
  • 16 Jun, 2022
Activat el nivell 1 del Pla Alfa a la Selva

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 1 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles la Selva, per l'alt risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per l’onada de calor.

​Davant d’aquesta situació cal ...

Llegir més...
  • 07 Jun, 2022
Horari de recollida dels nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa

Totes aquelles famílies que encara no han anat a recollir els nous cubells d'orgànica i claus electròniques de la Taxa Justa ho poden fer els següents dies: 
El dia 9 de juny de les 16 a 19h al Lliri Blau.
Els dies 16 i 30 de juny de 16 a 19h a la Sala ...

Llegir més...