• 17 Abr, 2019
Instal·lació de reductors de velocitat

Amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels vianants i reduir la velocitat de circulació dels vehicles, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha instal·lat uns reductors de velocitat a l’Avinguda dels Països Catalans. 

Es tracta d’una mesura...

Llegir més...
  • 08 Abr, 2019
Premis nounats 2018

Un any més l’Ajuntament de Riudellots ha lliurat els premis nounats. Amb aquest guardó l’Ajuntament de Riudellots vol donar la benvinguda als nous riudellotencs i riudellotenques nascuts durant el 2018.

Enguany, han estat un total de 12 famílies les que han rebut ...

Llegir més...
  • 08 Abr, 2019
XVI Jornades Interculturals

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest diumenge les XVI Jornades Interculturals amb la presentació del llibre 'La sorpresa com a factor de canvi', a càrrec de l’autora Pilar Oms Masdevall i un concert de rumba amb el grup Pelat i Pelut. 

En acabar, s’ha s...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Bona acollida de la primera mostra de Teatre Amateur

Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat la primera mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva, organitzada per l’Àrea de Cultura. 

Durant tots els caps de setmana del mes de març han pujat a l’escenari de la Sala d’Actes un total de 5 companyies amat...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
Teatre a favor de la Fundació Oncolliga

Aquest dissabte 6 d'abril a les 21.30 tindrà lloc l’estrena de l’obra “Fuita” a càrrec del Grup Amics del Teatre de Llagostera. La representació tindrà lloc a la Sala d'Actes i tota la recaptació anirà destinada a la Fundaci&o...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
12 jubilats premiats per l'Ajuntament

Un any més l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat els premis jubilació als veïns del municipi que, l'any 2018, s'han jubilat.  
El premi consisteix en uns vals amb un valor de 100 €, per a cadascun dels beneficiaris, que podran bescanviar als esta...

Llegir més...
  • 22 Mar, 2019
Mostra de teatre amateur

Amb la voluntat de potenciar el teatre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha organitzat una mostra de Teatre Amateur.  
Durant tots els caps de setmana del proper mes de març, passaran per la Sala d’Actes del nostre municipi un total de...

Llegir més...
  • 15 Mar, 2019
Lluís Barnés dimiteix de regidor

El Ple de l’Ajuntament de Riudellots, reunit en sessió extraordinària aquest divendres 15 de març de 2019, ha acceptat la renúncia, per motius personals, del regidor Lluís Barnés, responsable de les àrees de Participació, Transparè...

Llegir més...