• 24 Nov, 2022
​Voleu formar part de la comitiva reial durant la cavalcada de Reis?

Ses Majestats els Reis d’Orient han confirmat a l’Ajuntament que el proper 5 de gener faran parada a Riudellots de la Selva.

La Comissió de Reis ha començat a treballar per fer de la Cavalcada de Reis, la nit més esperada i màgica pels infants del nostre mu...

Llegir més...
  • 22 Nov, 2022
Presentem la nova temporada del futbol sala i l'equip d'atletisme de Riudellots

El passat 13 de novembre va tenir lloc la presentació de la temporada 22-23 de l'equip de futbol sala i d'atletisme de Riudellots de la selva.

Pel que fa al futbol sala, enguany compten amb un total de 50 jugadors i jugadores. Un total de 15 més que l'any passat.

Pel ...

Llegir més...
  • 21 Nov, 2022
Darrera setmana de Capitomba de Planella Comas, l'exposició del mes de novembre

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, aquest mes de novembre acull l'exposició Capitomba de Planella Comas ( Carme planella Comas).
El primer divendres de novembre, es va celebrar el vernissatge de l'exposició de pintura...

Llegir més...
  • 15 Nov, 2022
​Subvenció de 874,50€ per la compra d’una bicicleta elèctrica

El Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció de 874,50€ per a la compra d'una bicicleta elèctrica per la flota municipal a l’ajuntament de Riudellots.

Es tracta de la convocatòria de subvencions ...

Llegir més...
  • 11 Nov, 2022
L’Ajuntament de Riudellots s’adhereix a la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum de l’alcohol

L’Ajuntament de Riudellots s’adhereix a la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum de l’alcohol que tindrà lloc del 14 al 20 de novembre. El lema de la campanya d’enguany és “L’alcohol és responsabilitat de tothom”,...

Llegir més...
  • 09 Nov, 2022
Entrega de 920€ a l’Oncolliga Riudellots i a l’Associació Contra el Càncer

L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura juntament amb la Comissió de Festes de Riudellots, van lliurar ahir la recaptació de 460€ a l’Oncolliga Riudellots i 460€ a l’Associació Contra el Càncer.
 
Aquests diners sorgeixe...

Llegir més...
  • 08 Nov, 2022
Riudellots estrena un directori d'empreses a la pàgina web de l'ajuntament

Ja es pot consultar el directori d'empreses del municipi a la web de l'Ajuntament de Riudellots.

Cada empresa ha facilitat les seves dades de contacte com el telèfon, el correu electrònic, la ubicació de l'empresa i la pàgina web. ​Per aquelles emprese...

Llegir més...
  • 08 Nov, 2022
Avís d'incidència

Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua potable a l'avinguda Girona, c. Catalunya, c. Palmeres, c. Montseny i c. Canigó, prevista per aquest dimecres 9 de novembre, de 9 a 13 h aproximadament, per treballs de millor a la xarxa d'aigua, concretame...

Llegir més...