• 21 Mai, 2019
Setmana sense fum

'Ajuntament de Riudellots s'ha adherit a la XX Setmana sense fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el con...

Llegir més...
  • 17 Mai, 2019
Dia internacional contra la LGTBIfòbia

Avui 17 de maig des de l'Ajuntament de Riudellots ens sumem al Dia internacional contra la LGTBIfòbia. Volem uns pobles i ciutats lliures de discriminacions i agressions per raó de l'orientació sexual i per conviure amb respecte i harmonia. 

Llegir més...
  • 16 Mai, 2019
Aplec de la Font del Mas Vilà

El proper 2 de juny tindrà lloc l’Aplec de la Font del Mas Vilà. Les activitats començaran a les 10 del matí amb el XII torneig de petanca de la font. A les 14 h hi ha previst el dinar i a les 17 h una audició de sardanes a càrrec de la Principal ...

Llegir més...
  • 10 Mai, 2019
Compost disponible a la planta de compostatge de La Selva

La comarca de la Selva disposa des de l’any 1998 d’una planta de compostatge comarcal per tractar les restes orgàniques generades a les llars. De fet, fou una de les primeres plantes de compostatge que es va construir a Catalunya.

Del tractament d’aquestes restes a la pla...

Llegir més...
  • 07 Mai, 2019
Obertes inscripcions Supernit dels Súpers a la biblioteca

Nens i nenes de Riudellots arriba la Supernit dels Súpers! vine el divendres 31 de maig a les 20h a la biblioteca municipal.

Els nens i nenes apuntats hauran d'impedir el pla malèfic del Senyor de les Ombre que està fent desaparèixer els llibres de totes les biblio...

Llegir més...
  • 05 Mai, 2019
Ajuda'ns a detectar nius primaris de vespa velutina

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva demana la col·laboració ciutadana per tal de detectar el màxim de nius primaris de vespa velutina possibles i avisar dels mateixos a través del telèfon de l’Ajuntament 972 47 70 05.

En aquest sentit us demanem q...

Llegir més...
  • 29 Abr, 2019
Caminades saludables

Amb la voluntat de promoure bons hàbits i reduir el sedentarisme de la població, mensualment s'organitzen activitats i caminades pels Parcs Urbans de Salut i la Xarxa d'Itineraris Saludables de la demarcació de Girona. 

Els dies 3,10,17,24 i 31 de maig, es d...

Llegir més...
  • 29 Abr, 2019
Jaume Bosch Torrent nou regidor de l'equip de govern

Jaume Bosch Torrent ha pres possessió del càrrec de regidor de l’equip de govern (PDecat) a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Bosch, substitueix al regidor Lluís Barnés que va dimitir el passat 15 de març. 
L’acte ha tingut lloc aquest...

Llegir més...