• 04 Abr, 2019
Teatre a favor de la Fundació Oncolliga

Aquest dissabte 6 d'abril a les 21.30 tindrà lloc l’estrena de l’obra “Fuita” a càrrec del Grup Amics del Teatre de Llagostera. La representació tindrà lloc a la Sala d'Actes i tota la recaptació anirà destinada a la Fundaci&o...

Llegir més...
  • 04 Abr, 2019
12 jubilats premiats per l'Ajuntament

Un any més l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat els premis jubilació als veïns del municipi que, l'any 2018, s'han jubilat.  
El premi consisteix en uns vals amb un valor de 100 €, per a cadascun dels beneficiaris, que podran bescanviar als esta...

Llegir més...
  • 22 Mar, 2019
Mostra de teatre amateur

Amb la voluntat de potenciar el teatre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha organitzat una mostra de Teatre Amateur.  
Durant tots els caps de setmana del proper mes de març, passaran per la Sala d’Actes del nostre municipi un total de...

Llegir més...
  • 15 Mar, 2019
Lluís Barnés dimiteix de regidor

El Ple de l’Ajuntament de Riudellots, reunit en sessió extraordinària aquest divendres 15 de març de 2019, ha acceptat la renúncia, per motius personals, del regidor Lluís Barnés, responsable de les àrees de Participació, Transparè...

Llegir més...
  • 09 Mar, 2019
Prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi

El proper divendres dia 15 de març entrarà en vigor la prohibició de realitzar activitats amb risc d’incendi als terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta prohibició serà vigent fins al 15 d’octubre.

No obstant és...

Llegir més...
  • 08 Mar, 2019
Vernissatge i obertura de l’exposició: Llum i natura de la Susan Baker

El primer divendres de març es va celebrar el vernissatge de l’exposició de pintura Llum i natura, l’acte el va presentar el regidor de joventut, en Josep Santamaria i l’autora, la Susan Baker.

L’exposició presenta un recull de vint-i-sis pin...

Llegir més...
  • 04 Mar, 2019
Dia de les dones a Riudellots

Amb motiu del Dia internacional de les Dones, previst pel proper divendres 8 de març, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’ha adherit al manifest de l'Institut Català de les Dones. 

La lectura del manifest tindrà lloc divendres, després de la p...

Llegir més...
  • 04 Mar, 2019
Riudellots revalida el segell Infoparticipa

Per cinquena vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, rebrà el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.

Enguany la puntuació obtinguda ha estat del...

Llegir més...